Club van 200

De Club van 200 van FC Volendam is een hechte groep supporters die iedere thuiswedstrijd samen komen in het Kras Stadion. Op de eerste verdieping, in de mooie Club van 200, genieten ze tijdens de rust en voor en na de wedstrijd van de unieke sfeer. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben ze iedere wedstrijd een gezellige avond.

Het lidmaatschap van de Club van 200 biedt nog veel meer voordelen. Er zijn leuke activiteiten voor de leden, een gezellige feestavond, lady’s day etc. Nieuwsgierig geworden?

Wilt u ook lid worden van deze gezellige club supporters? Hieronder vind u meer informatie! 


Prijzenoverzicht lidmaatschap Club van 200 + seizoenkaart.
Alle onderstaande prijzen zijn inclusief BTW

Jupiler League   Eredivisie  
Normaal lidmaatschap € 668,75 Normaal lidmaatschap € 844,-
Bij aanbrengen nieuw lid € 441,88 Bij aanbrengen nieuw lid € 602,-

Activiteiten voor seizoen 2016/2017

  • 1 april 2017 sponsorfeest in de Jozef
  • 2 x dit seizoen special Ladies Day
  • Iedere thuiswedstrijd gratis meedoen aan de Man of the Match loterij
  • 3 x dit seizoen een ludieke actie zoals bijv. de “snert”dag
  • Diverse keren een live optreden
  • 2 x Dineren tegen actietarief in de Koningshoek (uitsluitend bij Jupiler League)
  • Naamsvermelding op de luxe sponsorwand voor ieder lid
  • 6x de Club van 200 euroloterij met hele mooie prijzen.


Actie! Breng een nieuw lid aan en ontvang 50% korting op uw contributie van de Club van 200
De kosten voor het lidmaatschap van de Club van 200 + seizoenkaart bedragen dit jaar € 668,75 incl. BTW. Brengt u een nieuw lid aan (hieronder verstaan we iemand die vorig jaar geen lidmaatschap had van de Club van 200) dan ontvangt u 50% korting op uw contributie en betaalt u slechts € 441,88 incl. BTW.

Indien het een seizoensdeel betreft tot het einde van het lopende seizoen, of overige informatie, neem dan even contact op met het Club van 200 bestuur.

Actie!: lidmaatschap 65+
Speciaal voor de pensioen genietende voetballiefhebber hebben we samen met het FC Volendam bestuur een mooie actieprijs kunnen maken voor de aankomende seizoenen. Indien je geen eigen bedrijfsvorm meer hebt en de respectabele leeftijd van 65 hebt bereikt, kunnen wij een lidmaatschap voor de Club van 200 + seizoenkaart aanbieden voor € 500,00. Indien het een seizoensdeel betreft tot het einde van het lopende seizoen, of overige informatie, neem dan even contact op met het Club van 200 bestuur.

Sponsorfeest 2017
Afgelopen 9 april werd het jaarlijkse Sponsorfeest gehouden in de Jozef te Volendam. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd feest met maar liefst 300 enthousiaste aanwezigen. De datum voor het Sponsorfeest 2017 is al reeds vastgelegd op 1 april 2017.

Nieuwsbrief Club van 200
Wij sturen iedere maand een nieuwsbrief via de mail naar alle leden. Hier staan leuke weetjes in over de aankomende wedstrijd, een voorbeschouwing en de aankomende evenementen. Zo houden wij u op de hoogte over het reilen en zeilen van FC Volendam en de Club van 200. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen, meldt u dan aan via: john.bont@fcvolendam.org. De voorgaande nieuwsbrieven zijn hieronder te vinden

Wij hopen u in het nieuwe seizoen te mogen begroeten in onze Club van 200 met wellicht een introducé!


Met vriendelijke groet,Directie en bestuur van FC Volendam
Bestuur Club van 200

  

Jouw FC Volendam-seizoenkaart als Voord...

Ben jij al in het bezit van een seizoenkaart voor het aankomende voetbaljaar 2017/’18? Weet dan dat je een uitstekende investering hebt gedaan! Niet alleen verschaft de seizoenkaart 19 thuiswedstrijden…

Meld je aan voor de FC Volendam Nieuwsb...

Meld je nu aan voor ‘Oranjepost’! Voor iedere thuiswedstrijd van FC Volendam sturen wij de nieuwsbrief ‘Oranjepost’ naar supporters van de club. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen?…