Appbannering


Met ingang van seizoen 2017/’18 heeft FC Volendam een multifunctionele applicatie gelanceerd, gericht op supporters en Businessclubleden en beschikbaar voor mobiele apparaten die draaien op iOS en Android:

De FC Volendam App!

De applicatie is 24/7 beschikbaar, biedt onder andere het laatste nieuws, wedstrijdrelevante informatie, de opstelling van FC Volendam en de mogelijkheid om te stemmen op de ‘Man of the Match’. Daarnaast is het voor Businessclubleden van ‘het Andere Oranje’ mogelijk een bannerpositie in de carrousel te reserveren tegen een geweldig laag instaptarief.

Voor een bedrag van € 350,- (excl. BTW) wordt uw bedrijf namelijk middels logovermelding genoemd in de bannercarrousel die continu zichtbaar is in de applicatie. Zodoende is uw bedrijf dus niet afhankelijk van de aanwezigheid van supporters en andere sponsoren in het stadion, maar bent u ook op niet-wedstrijddagen in beeld bij uw doelgroep. Omdat de applicatie met ingang van dit seizoen bovendien het programmaboekje vervangt, is de App hét medium om te communiceren met alle FC Volendam-supporters!

Wilt u voor uw bedrijf een positie reserveren in de sponsorcarrousel, neem dan contact op met martijn.molleman@fcvolendam.org, klaas.schilder@fcvolendam.org of jack.tuijp@fcvolendam.org.
  

Jouw FC Volendam-seizoenkaart als Voord...

Ben jij al in het bezit van een seizoenkaart voor het aankomende voetbaljaar 2017/’18? Weet dan dat je een uitstekende investering hebt gedaan! Niet alleen verschaft de seizoenkaart 19 thuiswedstrijden…

Meld je aan voor de FC Volendam Nieuwsb...

Meld je nu aan voor ‘Oranjepost’! Voor iedere thuiswedstrijd van FC Volendam sturen wij de nieuwsbrief ‘Oranjepost’ naar supporters van de club. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen?…