Culinair dineren in een sportieve ambiance

 

Uw voetbalavond of –middag wordt onvergetelijk nadat u met vrienden of zakenrelaties heeft gedineerd in onze sfeervolle Runderkamp Lounge. Met prachtig uitzicht op het speelveld geniet u hier van een viergangendiner op topniveau in een sportieve ambiance.

Viergangendiner
De grootste culinaire verrassing van Volendam vindt u in Runderkamp Lounge. Het 4-gangen menu vol hoogtepunten wordt voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd bereid met alleen de allerbeste ingrediënten uit de regio. Niels en zijn team zoeken de vis dezelfde dag vers uit op de afslag en selecteren het vlees zorgvuldig uit eigen slagerij:

“Als slagerszoon hou ik van superlekker vlees, maar als kok ben ik ook gek op verse vis. Beide verwerk ik vol passie in mijn diners. Natuurlijk niet te zuinig, want daar houden we in Volendam niet van. Onze gasten worden verwelkomd met een feestelijk glas heerlijke Prosecco, want een diner in de Runderkamp Lounge moet het begin zijn van een onvergetelijk voetbalavondje!”


Het volgende lunchmenu zal aanstaande zondagmiddag vanaf 12:30 uur worden geserveerd voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur:


Amuse

Tongrolletjes van kalfsvlees, kastanjechampignons, ansjovisdressing en eikenbladsla

Vooraf
Portugees vispannetje met verschillende soorten zeevruchten

Hoofd
Biefstuk van de haas met een pepersaus, haricot verts, rosevalaardappels met citroentijm en krokant gebakken buikspek

Dessert
Kruimel van chocoladecake, hazelnoot en ijs van zoethout


Reserveren

Zorg dat u er snel bij bent en reserveer alvast voor (één van) de komende thuiswedstrijden:
Klik hier voor het competitieschema '17-'18

Reserveren kan tot 24 uur voor de wedstrijd via onderstaand invulformulier, per e-mail via dineren@fcvolendam.org of telefonisch tijdens kantooruren via 0299 – 809900 (vraag naar Esther Binken of Gery Veerman).
Alle prijzen zijn exclusief btw en drank.

LET OP!
Voor leden van de Businessclub ‘Het Andere Oranje’, Red Carpet lounge en Club van 200 gelden speciale tarieven! Informeer hiernaar bij Esther Binken of Gery Veerman via 0299-809900 of dineren@fcvolendam.org
Een paar reacties:

  • ‘Zo lekker eet je niet vaak. Echt top!’
  • ‘In deze mooie ruimte kan ik rustig en toch gezellig in een sportieve ambiance zaken doen.’
  • ‘Nooit gedacht dat het uitzicht op het hoofdveld zo spectaculair is’.


De Runderkamp Lounge is een samenwerking tussen FC Volendam en Runderkamp – ‘Passie sinds 1884’; met twee eigen slagerijen gespecialiseerd in barbecues, buffetten, kookworkshops en catering voor groepen van 30 tot 3000 personen.
Kijk voor meer informatie op www.runderkamp.nl 


Reserveringsformulier Dineren in het KRAS Stadion

Red Carpets Businessclub Club van 200


Uitsluitend diner, geen wedstrijdbezoek  

Jouw FC Volendam-seizoenkaart als Voord...

Ben jij al in het bezit van een seizoenkaart voor het aankomende voetbaljaar 2017/’18? Weet dan dat je een uitstekende investering hebt gedaan! Niet alleen verschaft de seizoenkaart 19 thuiswedstrijden…

Meld je aan voor de FC Volendam Nieuwsb...

Meld je nu aan voor ‘Oranjepost’! Voor iedere thuiswedstrijd van FC Volendam sturen wij de nieuwsbrief ‘Oranjepost’ naar supporters van de club. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen?…