FC Volendam Voetbal Experience

FC Volendam Voetbal Experience (4 trainingen)
Beleef 4 trainingen in het Kras Stadion voor slechts €59,-. De trainingen worden gegeven op 22 januari, 29 januari, 19 februari en 26 februari 2017. Heb je een training gemist? Er is een inhaaltraining op 5 maart. De trainingen worden gegeven door jeugdtrainers van FC Volendam en Athletic Skill Trainers! Ook zijn er scouts van FC Volendam aanwezig!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


FC Volendam Voetbal Experience (train als een prof)
Wil je ook 2 dagen trainen als een prof en een echte FC Volendam experience meemaken voor slechts € 75,-. De trainingen worden verzorgt door de trainers van de jeugdopleiding. De data zijn maandag 20 en dinsdag 21 februari en maandag 24 en dinsdag 25 april.

20 en 21 februari 2017
KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

24 en 25 april 2017
KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


FC Volendam Voetbal Experience (Keepersdag)
Ervaar hoe het is om in het Kras Stadion keeperstraining te krijgen voor de prijs van €40,-. De keepersdag is op woensdag 22 februari en op woensdag 26 april. De trainingen worden gegeven door de keeperstrainers van FC Volendam. Er zijn ook scouts van FC Volendam aanwezig.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN 

Kruiswegwandeling door Volendam van 1 m...

Vanaf 1 maart t/m 17 april 2017 is het weer mogelijk om door Volendam de Kruiswegwandeling af te leggen. Wat is een kruisweg? Een kruisweg is een serie van 14 staties, die de lijdensweg van Jezus Christus…

ACTIE! Gratis seizoenkaart op de PÉ-Si...

De jeugd heeft de toekomst. Met medewerking van de Stichting Oók FC Volendam gaan we ons nóg meer focussen op de jeugd. Alle jeugd van 13 t/m 18 jaar mag namelijk voor de rest van het…