1e Periode start later dan gewend

13 aug 2017

Komende vrijdag gaat ook de bal rollen in de Jupiler League. Anders dan andere jaren tellen deze keer de eerste twee speelrondes niet mee voor de periodestanden. Vorig jaar telden de laatste twee rondes niet mee.

De strijd om de eerste periodetitel begint dus in speelronde 3, als FC Volendam op zondag 3 september thuis speelt tegen Cambuur Leeuwarden. Speelrondes 1 en 2 gelden uiteraard wel voor de totaalstand.

De competitie start dit jaar twee weken later dan vorig jaar. Deze weken worden gedurende het seizoen ingehaald tijdens de interlandperiodes. In tegenstelling tot het afgelopen jaar speelt de Jupiler League dan gewoon door. 


Ook is de winterstop korter dan in de eredivisie. Daardoor zijn er ook minder volledige speelrondes op maandagavond dan vorig jaar. De laatste speelronde wordt vanwege Koningsdag niet op vrijdag 27 april gespeeld maar op zaterdag 28 april.

Jouw FC Volendam-seizoenkaart als Voord...

Ben jij al in het bezit van een seizoenkaart voor het aankomende voetbaljaar 2017/’18? Weet dan dat je een uitstekende investering hebt gedaan! Niet alleen verschaft de seizoenkaart 19 thuiswedstrijden…

Meld je aan voor de FC Volendam Nieuwsb...

Meld je nu aan voor ‘Oranjepost’! Voor iedere thuiswedstrijd van FC Volendam sturen wij de nieuwsbrief ‘Oranjepost’ naar supporters van de club. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen?…