8 augustus Open dag 2015 FC Volendam

05 augustus 2015

Zaterdag 8 augustus vindt in het Kras Stadion de jaarlijkse Open Dag van FC Volendam plaats.

Van 11:00 uur tot 12:30 uur kun je deelnemen aan de Stadiontour. Net zoals vorig jaar kun je ook dit jaar weer door middel van deze tour een kijkje nemen binnenin het Kras Stadion waar de spelers en technische staf zich verspreiden over de zalen. Zo kun je via een uitgestippelde route kennismaken met de selectie en tevens een kijkje achter de schermen nemen! Een unieke belevenis voor jong en oud!

Om 11:00 uur vangt tevens het Zilveren Botter Toernooi aan. Dit jaar strijden FC Volendam A1, Almere City FC A1 en Crewe Alexandra A1 (Engeland) om de beker. In de pauze van het Zilveren Botter Toernooi zal de nieuwe selectie van FC Volendam aan het publiek worden voorgesteld. Aansluitend worden er door de spelers 200 ballen in het publiek geschoten

Ook voor de jeugd is er van alles te doen. Een 20-tal klim-, spring- en speelattributen staan uitgestald rondom het Kras Stadion.

Er staan diverse kraampjes waar o.a. het nieuwe wedstrijdshirt te koop is. Kom gezellig langs en maak kennis met de nieuwe selectie en technische staf.

Uiteraard is de toegang gratis!

Graag tot ziens in het Kras Stadion!



Laatste nieuws