Aanpassing regeling voor NAC Breda-supporters

20 september 2016

Het besluit, dat de veiligheidsdriehoek (Gemeente, politie en FC Volendam) genomen had om de hele Jaap Bond Tribune op 30 september te reserveren voor supporters van NAC Breda, blijkt op diverse praktische en emotionele problemen te stuiten. Bovendien beseffen het bestuur en de directie dat het verplaatsen van de eigen supporters naar de Jaap Jonk Tribune zonder het passende overleg met deze supporters voorbereid is. Het bestuur biedt de seizoenkaarthouders van de Jaap Bond Tribune hiervoor excuses aan en heeft besloten geen NAC Breda-supporters buiten het uitvak op de Jaap Bond Tribune te plaatsen, zodat alle seizoenkaarthouders op hun vertrouwde plaatsen kunnen zitten.

Door het bestuur is in dezen ook ruggespraak gehouden met de Supportersvereniging die wij bedanken voor hun constructieve houding.

Inmiddels is ook NAC Breda op de hoogte gesteld van deze aanpassing. NAC heeft echter al 500 kaarten verkocht. In overleg is daarom besloten om het overtal te plaatsen in het aangrenzende, meest rechtse vak op de Jaap Jonk Tribune. Deze supporters zullen worden afgeschermd door stewards van NAC Breda , FC Volendam en externe beveiligers.

Nogmaals onze excuses voor de ontstane commotie en overlast. Wij hopen op 30 september samen met u een ‘oranje’ feest te kunnen vieren.

Bestuur en directie FC Volendam



Laatste nieuws