Laatste kans! Bestel 'm vÁ³Á³r 22 mei!

20 mei 2015

FC Volendam heeft de finale van de play-offs bereikt! Graag willen we onze vaste supporters een fantastische aanbieding doen voor het aankomende seizoen!  We hebben er ook nu alles aan gedaan om het voor u als vaste supporter zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Hier vindt u de prijzen voor seizoen 2015-2016. Er staat ook aangegeven hoe u uw nieuwe seizoenkaart kunt bestellen en betalen.

Gratis naar de Jupiler Play Offs
Bestelt en betaalt u uw seizoenkaart vóór 30 mei, dan krijgt u de kaarten voor de Jupiler Play Offs er gratis bij.

Kinderen t/m 12 jaar gratis naar de wedstrijden!
Blijft FC Volendam in de Jupiler League, dan kunnen zij opnieuw een gratis seizoenkaart bestellen bij de administratie. Bij eventuele promotie naar de eredivisie rekenen wij een bedrag van €25,- voor deze kinderkaart. Het afgelopen seizoen gold deze aanbieding alleen voor de leden van de Kidsclub, RKAV Volendam en EVC. Aankomend seizoen mogen álle kinderen t/m 12 jaar van deze actie gebruik maken.

LET OP! Voor half geld naar eredivisiewedstrijden!
Mocht FC Volendam promoveren naar de eredivisie dan gelden vanaf dat moment de eredivisietarieven! Heeft u echter uw seizoenkaart voor aanvang van de beslissingswedstrijd besteld, dan zit u dus voor een fantastische (Jupiler League) prijs op de tribune om FC Volendam in de eredivisie aan te moedigen. Profiteer dus snel!

Verleng uw seizoenkaart op tijd en geef deze actie door aan uw familie, vrienden, buren en kennissen. Laat de tribunes van FC Volendam volstromen, dan schreeuwen we onze club met z’n allen van overwinning naar overwinning!
 



Laatste nieuws