Blokwhere en Zuidwester winnen opnieuw het Rabobank SSVT

17 oktober 2014

Donderdag 16 oktober stond weer in het teken van het jaarlijkse Rabobank School Straatvoetbaltoernooi van de Kidsclub van FC Volendam. De weerberichten zagen er niet al de best uit maar gelukkig kwam vanaf 10:30 uur de zon tevoorschijn Vanaf 9:30 uur barstte de strijd los tussen de basisscholen (38 jongens en meiden teams). De wedstrijden stonden dit jaar onder leiding van 3 maatschappelijke stagiares van Sportkoepel. Met z’n drieën floten zij de ruim 50 wedstrijden. Nieuw dit jaar was de boarding rondom de velden compleet met vangnetten. Het zag er niet alleen prachtig uit het was ook nog eens heel makkelijk op te bouwen en af te breken. Deze speciale straatvoetbalvelden zijn beschikbaar gesteld door www.voetbalveldhuren.nl

Er hing een zeer gemoedelijke sfeer op het AMVO-terrein. In de middag liep de spanning wel een beetje op, naar mate de finales steeds dichterbij kwamen. De finale bij de jongens ging tussen de Blokwhere groep 8 en de Nicolaasschool groep 8B. De finale werd uiteindelijk gewonnen door de Blokwhere groep 8 met 6-4.

Bij de meiden ging de finale tussen de Zuidwester groep 8 en de Nicolaasschool groep 8A. Na 15 minuten spelen was het de Zuidwester die er met de winst vandoor gingen, eindstand 2-0.

De beste speler van het toernooi was dit jaar Nick Schilder van de Blokwhere en de beste speelster was Ellen Veerman van de Zuidwester. De prijsuitreiking werd gedaan door FC Volendam spelers Henk Veerman.

Namens de Kidsclub van FC Volendam willen wij de volgende mensen bedanken: Rabobank Waterland en omstreken, André Stammis en zijn team van www.voetbalveldhuren.nl, AMVO Volendam, Cornel van Zelst, Niels Veerman, Colin Sier van Sportkoepel, Henny Karman, Peter Schokker, Kees Bont, Coen Tol, Frank Bont, Ton Sack, Jan Kemper en Yana Vermeulen van de Johan Cruijff Foundation.



Laatste nieuws