De FC Volendam Voetbalschool "Trainen als een Prof"

08 april 2013

Na een uiterst geslaagde editie met enorm veel enthousiasme van de spelers en trainers, gaan we vanaf maandag 10 juni weer van start met een volgende editie van De FC Volendam Voetbalschool met als thema: Trainen als een Prof. Wederom worden er 10 trainingen verzorgd door gekwalificeerde trainers en ex-profvoetballers. Echter deze keer zullen de trainingen worden afgewerkt in een tijdsbestek van 2,5 week. Dit houdt in dat de deelnemers 4x per week gaan trainen, net als profvoetballers.

Het voordeel van de kort op elkaar volgende trainingen, is dat de kwaliteit van het balgevoel bij de spelertjes nog sneller omhoog zal gaan. Het goed uitvoeren van de balvaardigheidsoefeningen tijdens de trainingen zal een automatisme worden, zodat de talenten het beter kunnen toepassen in wedstrijden.

Indien de weersomstandigheden een dag niet mee zitten, zal de training op een andere datum worden ingehaald. De trainingen worden in het Kras Stadion gegeven. Indien er andere activiteiten plaats vinden in het stadion, wordt er uitgeweken naar een naast het stadion gelegen kunstgrasveld. 

Kosten 
De kosten voor de voetbalschool bedragen € 165,- p.p.

Bij dit bedrag is inbegrepen:
- 10 Trainingen gegeven door gekwalificeerde jeugdtrainers en ex-profvoetballers
- Kledingpakket bestaande uit: Trainingspak, korte broek, shirt, sokken;
- Bal (wordt eigendom van de deelnemer)
- Toegangskaartje voor een wedstrijd van FC Volendam 1

Op de eerste trainingsdag zal voor aanvang van de training het kledingpakket en de bal aan de deelnemers worden uitgedeeld.

Korting 
Spelers die aan de vorige voetbalschool hebben deelgenomen en het oude kledingpakket nog hebben en willen dragen, komen in aanmerking voor een korting van € 45,- en betalen €120,-. Let wel: de deelnemer ontvangt dan geen nieuw kledingpakket.

Wil je ook trainen als een Prof? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven 
Jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar kunnen worden aangemeld voor de voetbalschool door een e-mail te sturen naar [email protected]. Dit kan t/m 3 juni 2013. Ook kunt u hier terecht met uw vragen. Vermeld in de mail duidelijk onderstaande zaken (tip: vul de gegevens in en kopieer alles in de mail):

________________________________________________________

Persoonsgegevens
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Geboortedatum:
Club:
Elftal:
Positie:
Links of rechtsbenig:

Kledingmaten
Trainingsbroek:
Trainingsjack:
Shirt:
Korte broek:
Kousen:

Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging van toelating. Gelieve na ontvangstbevestiging binnen 2 weken het bedrag van € 165,- (incl. kledingpakket) / € 120,- (ex. kledingpakket) over te maken naar rekeningnummer 548772428 t.n.v. BAL Sportsmanagement o.v.v. FC Volendam voetbalschool en de naam van de deelnemer. Wilt u contant betalen, vermeld dit dan in de mail.



Laatste nieuws