“Een veilige start van het seizoen met Forty4 Security”

27 augustus 2014

Sinds de start van het voetbalseizoen 2014-2015 is Forty4 Security uit Purmerend de beveiligingspartner van FC Volendam. Met Forty4 Security kiest FC Volendam voor een betrouwbare beveiligingsorganisatie van een uitstekende kwaliteit. Dit is in de eerste plaats te zien aan de vriendelijke beveiligingsmedewerkers en gastheren en -vrouwen die we op verschillende plaatsen in het stadion tegenkomen. Maar sinds kort is Forty4 ook in het bezit van het Keurmerk Beveiliging en het Keurmerk Evenementenbeveiliging, de norm in de beveiligingsbranche.

De beide keurmerken bieden opdrachtgevers van Forty4 Security zekerheid omtrent de kwaliteit, de professionaliteit en integriteit. Deze keurmerken worden dan ook enkel en alleen aan die organisaties toegekend waarvan de dienstverlening aan de eisen van de Nederlandse Veiligheidsbranche voldoet. Bedrijven die in het bezit zijn van het Keurmerk Beveiliging en Keurmerk Evenementenbeveiliging worden jaarlijks, door middel van een audit, gecontroleerd of zij nog steeds voldoen aan alle gestelde eisen.

Tijdens de warming-up van de wedstrijd FC Volendam – Roda JC was het eindelijk zover. De officiële uitreiking van de beide certificaten. Uit handen van Robin Schapink van SBMC Organisatieadviseurs krijgen de beide directieleden van Forty4 Security, Ben Vosselman en Wouter Spithorst de certificaten overhandigd. Tijd voor een feestje hadden de beide heren niet. Na de wedstrijd wachtte de volgende klus, de dagelijkse beveiliging bij Humberto Tan’s RTL Late Night.


 



Laatste nieuws