Eerste training onder leiding van Misha Salden

03 jul 2017

De selectie kwam vandaag voor de eerste training bijeen. Onder leiding van nieuwe trainer Misha Salden werden vandaag de trainingen afgewerkt. Vanochtend werd de selectie uitgebreid (medisch) getest, er werd gewogen en er werden vetmetingen uitgevoerd. Ook stond de befaamde shuttle-run-test op het programma. 's Middags werd er op het veld getraind.

Vrijdag 7 juli staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Deze wedstrijd wordt om 19:00 uur gespeeld tegen ACV Assen, afgelopen jaar de trotse kampioen in de Hoofdklasse en daarom vanaf aankomend seizoen uitkomend in de Derde Divisie. De wedstrijd wordt in Assen gespeeld. Ook zaterdag 8 juli staat er een oefenwedstrijd op het programma: Spartanen - FC Volendam. Deze wedstrijd wordt om 15:30 uur in Wognum gespeeld.

Volgende week vanaf 10 juli gaat de selectie op trainingskamp in Hoevelaken. Op 15 juli oefent FC Volendam in Brabant op het terrein van SC Gastel tegen NAC Breda.

Meld je aan voor de FC Volendam Nieuwsb...

Meld je nu aan voor ‘Oranjepost’! Voor iedere thuiswedstrijd van FC Volendam sturen wij de nieuwsbrief ‘Oranjepost’ naar supporters van de club. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen?…

FC Volendam OldStars!

Bewegen en gezelligheid voor 60+ Vanaf heden kunnen 60+ers voor bewegen en gezelligheid terecht in het Kras Stadion. Onder de naam Old Stars organiseert de club in samenwerking met de Sport-Koepel een…