FC Volendam bereikt akkoord met LĂșis Pedro

30 jun 2017

FC Volendam heeft overeenstemming bereikt met Lúis Pedro. De rechterspits die afgelopen seizoen uitkwam voor MVV Maastricht en daarvoor onder andere contractspeler was bij Feyenoord, Excelsior, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo, tekent een contract met een looptijd van één seizoen. In het contract is een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Wanneer aanstaande maandag de voorbereiding op seizoen 2017/’18 van start gaat mag FC Volendam dus nog een nieuw gezicht verwelkomen in de selectie.
Pedro werd op 27 april 1990 geboren als zoon van een Portugese vader en een moeder uit Angola. De rechterspits doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en werd onder meer topschutter van de Eredivisie voor A-junioren in het seizoen 2007/2008. Na meerdere gerenommeerde clubs te hebben gediend, strijkt de aanvaller aankomend seizoen neer aan de Dijk en moet hij onze voorhoede van nog meer impulsen voorzien.

Wij wensen Lúis veel succes en hopen veel voor hem en zijn nieuwe teamgenoten te kunnen juichen.

Jouw FC Volendam-seizoenkaart als Voord...

Ben jij al in het bezit van een seizoenkaart voor het aankomende voetbaljaar 2017/’18? Weet dan dat je een uitstekende investering hebt gedaan! Niet alleen verschaft de seizoenkaart 19 thuiswedstrijden…

Meld je aan voor de FC Volendam Nieuwsb...

Meld je nu aan voor ‘Oranjepost’! Voor iedere thuiswedstrijd van FC Volendam sturen wij de nieuwsbrief ‘Oranjepost’ naar supporters van de club. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen?…