Spelers FC Volendam delen oranje paprika's uit

25 april 2017

Na afloop van de wedstrijd FC Volendam - MVV zullen de spelers van FC Volendam oranje paprika's uitdelen aan de supporters. Bij FC Barcelona is dit al jaren de gewoonste zaak van de wereld. De spelers van FC Barcelona doen dit als een gebaar van dank voor de support die ze van het publiek mochten ontvangen gedurende de competitie. Paprika staat in Barcelona voor geluk en dank.

FC Volendam wil door deze ludieke actie de supporters bedanken voor hun steun tijdens het afgelopen seizoen en zien de supporters graag terug tijdens de Jupiler Play-Offs!

De actie wordt gesponsord door de Vereniging van de Nederlandse Oranje paprikatelers, zij stellen deze gezonde vruchtgroente ter beschikking. Naast de overeenkomst in kleur is er nog een achterliggende gedachte. De competitie staat in het teken om kampioen te worden en de oranje paprika is de kampioen van Vitamine C, Het bevat tweemaal zo veel vitamine C dan een sinaasappel en ook de kiwi laten ze ver achter zich. In totaal zullen er op vrijdag 28 april direct na het eindsignaal van de wedstrijd een kleine 1.000 oranje paprika’s aan het publiek worden uitgedeeld.

 Check voor meer info over de Oranje Paprika op: www.oranjepaprika.eu



Laatste nieuws