Veel jeugdig support voor FC Volendam

15 april 2014

Elk voetbalseizoen nodigt FC Volendam amateurverenigingen uit de regio uit om een thuiswedstrijden met korting te bezoeken. Op deze uitnodiging is ook dit seizoen weer enthousiast gereageerd en vooral voor de wedstrijd tegen Jong-Ajax liep het storm. Maar liefst negen verenigingen hebben de wedstrijd tegen Jong-Ajax afgelopen vrijdag bijgewoond! In totaal kwamen zij met bijna 900 kinderen en begeleiders.

Er viel ook nog een mooie prijs te winnen. De kinderen en begeleiders mochten de uitslag van de wedstrijd voorspellen. Negen kinderen van verschillende clubs wonnen een prachtige clubsjaal. De club die de meeste kinderen meeneemt dingt mee naar een clinic door FC Volendam-spelers en trainers.

Deze leuke actie is vooral erg in trek bij verenigingen uit West-Friesland. Zij hebben van oudsher een sterke binding met FC Volendam. Grote verenigingen, zoals SC Spirit, VVW Wervershoof en de Zouaven kwamen met honderden. Verder waren VV Andijk, Woudia, Zaanlandia, Grasshoppers, ZOB E4 (tweede keer dit seizoen) en V.V. ALC met vele West-Friese supporters aanwezig.

‘We hadden een geweldige middag. Een bezoek aan FC Volendam hoort standaard in ons programma. Iedereen verheugt zich er erg op. En nog winnen ook, het kon niet mooier’, aldus een begeleider van SC Spirit.

Wilt u ook met uw team of club een thuiswedstrijd bezoeken? Neem dan contact op met stagiair Thom Aussems, [email protected]



Laatste nieuws