FC Volendam op trainingskamp in Hoevelaken

13 jul 2017

Na een eerste intensieve trainingsweek in een zonnig Kras Stadion zijn de mannen van trainer Misha Salden afgelopen dinsdag vertrokken naar Hoevelaken.
Het jaarlijkse trainingskamp dat in het teken staat van verdere conditie-opbouw, het inslijpen van spelpatronen, maar vooral van het versterken van de onderlinge band, wordt dit jaar gehouden bij de plaatselijke voetbalclub.

Aankomst 's bij SV Hoevelaken

Er wordt overnacht in Bliderberg Hotel de Klepperman, waar de mannen 's ochtends vroeg van bed gaan, genieten van een uitgebreid ontbijt en vervolgens richting SV Hoevelaken afreizen.
Tijdens de ochtendtraining weet Ruud Jacobs de mannen tot het uiterste te drijven tijdens sessies die vooral in het teken van kracht, conditie en uithoudingsvermogen.
Na een stevige lunch wordt de selectie ten slotte onderworpen aan een selectie van oefeningen waarin de bal, positie op het veld en samenspel de boventoon voeren. Alles uiteindelijk met het doen een écht team te creëren!

Afrondvorm tijdens de ochtendtrainingHierbij zijn ook de gezamenlijke activiteiten van grote waarde. Niet alleen ontbijt, lunch en diner, maar ook zeker een potje midgetgolf, zoals die vanmiddag (donderdag) heeft plaatsgevonden.
Een heel ander balgevoel is hierbij noodzakelijk, maar dat maakt de wil om te winnen en hevige concurrentiestrijd er niet minder om.
De winnaar wilde dan ook niet onvermeld blijven: Rodney Smorenberg. Hij werd op korte afstand gevolgd door Enzo Stroo en Johan Steur, die over balgevoel toch al nooit te klagen had.

Fanatisme tijdens een potje midgetgolfAl met al kunnen we nu al spreken van een bijzonder productief en gezellig trainingskamp. Nog 2 dagen trainen, afzien, lachen en teambuilden, om zaterdag af te sluiten in Oud Gastel met een oefenwedstrijd tegen NAC Breda.

Aftrap 14:30!

Piet houdt het thuisfront op de hoogte!


Iedere ochtend een prima ontbijt voor de heren en dame

Jouw FC Volendam-seizoenkaart als Voord...

Ben jij al in het bezit van een seizoenkaart voor het aankomende voetbaljaar 2017/’18? Weet dan dat je een uitstekende investering hebt gedaan! Niet alleen verschaft de seizoenkaart 19 thuiswedstrijden…

Meld je aan voor de FC Volendam Nieuwsb...

Meld je nu aan voor ‘Oranjepost’! Voor iedere thuiswedstrijd van FC Volendam sturen wij de nieuwsbrief ‘Oranjepost’ naar supporters van de club. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen?…