FC Volendam samen met CheapTickets.nl op naar de eredivisie

09 juli 2012

Volendam, 9 juli 2012 -CheapTickets.nl, Nederlands grootste online aanbieder van vliegtickets en onderdeel van Travix International, wordt vanaf dit voetbalseizoen seizoen hoofdsponsor van FC Volendam en heeft zich voor twee jaar (met een optie voor een derde jaar) aan de club verbonden. Jan Smit, Nick & Simon en hun muzikale dorpsgenoten van de 3JS geven het stokje daarmee door. De ambitie is om samen met FC Volendam te investeren in de toekomst van de club en binnen twee jaar terug te keren naar de eredivisie.

Vanaf vandaag siert het logo van CheapTickets.nl de voorkant van het shirt van 'het andere oranje'. Directeur Raymond Vrijenhoek legt uit waarom voor een club in de Jupiler League is gekozen: “Er zijn maar weinig clubs die hun missie en visie zo uitdragen in het stadion. En toen wij hoorden dat FC Volendam de ambitie heeft om binnen een paar jaar terug te keren naar de eredivisie, waren we overtuigd dat deze club bij ons past. Wij willen als online bedrijf met ons team ook prestaties leveren en verder stijgen. En wij zijn ook een oer-Hollands no-nonsense bedrijf. Zijn ook klein begonnen en nu de grootste speler in onze branche op de Nederlandse markt.”

De huidige hoofdsponsor, Votown Allstars, prijkt vanaf vandaag op de achterzijde van het shirt van FC Volendam. Voorzitter Henk Kras: “Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS en hun management hebben met onze club meegedacht. Zij hebben hun naam op de voorzijde van het shirt ingeruild voor de achterzijde, daar zijn we ze erg dankbaar voor.” Verder stelt Henk Kras bijzonder verheugd te zijn met de samenwerking met CheapTickets.nl: “We zijn er trots op dat we een internationaal A-merk aan ons hebben weten te binden. Zoals FC Volendam als club de sympathie van het Nederlandse publiek heeft gewonnen, is CheapTickets.nl al jaren bezig dit ook te doen. Deze samenwerking zal beide partijen sterker maken.”

Over Cheaptickets
CheapTickets.nl, een van de grootste online aanbieders van vliegtickets in Nederland,is onderdeel van Travix International B.V. Travix is marktleider in Nederland op het gebied van online verkoop van vliegtickets. De organisatie is met haar merken, CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen en Vayama, actief in 17 landen. Travix heeft circa 500 medewerkers in dienst en een jaarlijkse totale omzet van meer dan US$ 1,2 miljard. Travix maakt onderdeel uit van BCD Holdings N.V.

Voor meer informatie: www.travix-international.com



Laatste nieuws