FC Volendam te gast bij Madese Boys

11 november 2015

In het kader van het 85-jarig bestaan van Madese Boys speelde FC Volendam een vriendschappelijke wedstrijd in Made. Hoofdsponsor was Ponton Made, die ook van FC Volendam een zeer gewaardeerde sponsor is. Op weg naar deze wedstrijd was de selectie ’s morgens aan de slag gegaan met elkaar in een zeer fanatiek spel in De Vrijheid. Daarna werd bij de zeer trouwe sponsor van FC Volendam, Deelen Verswaren, een cursus salades maken gevolgd.

In Made startte FC Volendam overdonderend. Binnen 21 minuten stond 0-5 op het bord door Jordy Hilterman, Rafik el Hamdi, Ties Evers en twee keer Dylan Mertens. Daarna nam FC Volendam flink gas terug. Op slag van rust had Made de eerste uitgespeelde kans, maar dat leverde niets op. Ook na de thee was het Madese Boys (tweede klasser) dat op zoek ging naar een doelpunt, maar ze hadden vooralsnog geen resultaat. FC Volendam pakte zelf nog wel drie doelpunten mee van de voet van twee keer Jack Tuijp en opnieuw Dylan Mertens. In de laatste minuut leverde een overtreding van Madese Boys tegen vier Volendamspelers een vrije trap op voor …. Madese Boys. Deze werd in de kruising geschoten, waardoor het feest met 1-8 voor het publiek een mooie afsluiting kreeg.

Opstelling FC Volendam: Jordy van Stappershoef, Ties Evers, Henny Schilder, Eric Schouten, Johan Keizer, Rafik el Hamdi, Jack Tuijp, Dylan Mertens, Bert Steltenpool (Kevin van Kippersluis), Jordy Hilterman, Soufian Laghmouchi (Jermano Lo Fo Sang)

Foto's: Laura van der Zanden