The X-MAS Party! Kaarten nu verkrijgbaar

19 november 2014

Groots winterspektakel in het KRAS Stadion

In het weekeinde van 13 en 14 december zal het KRAS Stadion voor heel andere doeleinden dan voetbal gebruikt gaan worden en dient het als podium voor sport-, spel- en muziek activiteiten voor jong en oud uit de gemeenschap en regio.
Halverwege de week wordt er aan de Pe Mühren-zijde een levensgrote tent opgetrokken waar op zaterdagavond het inmiddels beroemde FC Volendam Gala gehouden wordt. Dit Gala dat inmiddels tien edities achter de rug heeft is tot nog toe in de diverse Volendammer horecagelegenheden als Spaander, AMVO en Jozef gehouden. Na twee lustrums echter wilde het Gala-comité weer eens wat anders en werd er besloten om een “Gala op de Middenstip” te gaan organiseren. Naast een overheerlijk en culinair vijfgangendiner kunnen de aanwezigen ook genieten van optredens van Jan Smit en zijn vast begeleidingsband, Lee Towers en een aantal andere acts. De avond wordt gepresenteerd door Quinty Trustfull terwijl de veiling en loterij ten bate van de Jeugdopleiding van FC Volendam geleid worden door schaatsicoon Erben Wennemars. Inmiddels zijn er al ruim 350 couverts verkocht en zijn er nog enkel tientallen plaatsen over. Wie dit spektakelstuk niet wil missen kan zich via [email protected] inschrijven of om informatie vragen.

Kinderactiviteiten
Onder de naam “FC Volendam Winterspektakel” zijn er zondagochtend voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar uit de gemeente en regio vele activiteiten in het KRAS Stadion. De entreeprijs voor dit winterspektakel is € 2,50 inclusief bingokaart voor de loterij. Omdat de tent toch voor het hele weekeinde gehuurd moest worden heeft het Gala-comité besloten om, samen met de Kidsclub en Sportkoepel Edam-Volendam, op zondagochtend allerlei activiteiten voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar te organiseren. Zowel in de tent als op de rest van het veld. In de Galatent is een heus Playstation-toernooi met schitterende prijzen. Hier kunnen in totaal 32 kinderen aan deelnemen die in een knock-out systeem mogen strijden om de hoofdprijs. Daarnaast is er een speciale bingo met hele mooie prijzen en nog veel meer spellen. Voor de ouders die de kinderen begeleiden is de bar met een hapje en drankje vanzelfsprekend geopend. Op het veld (buiten de tent) richten de mensen van de Sportkoepel een Voetbal- en Sportexperience in, met tal van leuke vaardigheidstesten en spellen. Ook hier zijn weer prijzen te winnen.

FC Volendam presenteert: The X-MAS PARTY!
Vanaf 15:00 uur staat de Galatent in het teken van The X-MAS PARTY!. Op het podium zullen een aantal lokale bands en muzikanten hun kunsten vertonen en er een waar spektakel van maken. Ondermeer Trammeland, J-Nius en The Saboe Experience staan op de playlist terwijl ook Frans Duijts zijn medewerking heeft toegezegd. Kaarten voor deze feestavond kosten €12,50 en zijn te koop bij de administratie van FC Volendam en De Jozef Volendam. Vanzelfsprekend wordt de inwendige mens niet vergeten. Rond de klok van 21:00 uur wordt het feest in het KRAS Stadion afgesloten en wacht het Gala-comité nog een fikse klus om het veld weer netjes aan de voetballers over te dragen.



Laatste nieuws