Fox Jacht: speurtocht met maar liefst 72 deelnemers!

20 maa 2017

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – Cambuur vond voor de eerste keer ‘de Fox Jacht’ plaats. Er was rondom het Kras Stadion een wandelroute uitgestippeld langs Smit Bokkum, HSB, de Visafslag, De Jozef, PX, Volendams Museum en de Fanshop van FC Volendam. Bij zes punten van de route moesten er raadsels en rebussen opgelost worden om een puzzelstuk te verdienen. Op de helft van de route, bij de visafslag, kregen de deelnemers een glaasje limonade.

Aan het eind van de route was de puzzel compleet en kregen de kinderen en begeleiders van het team een gratis kaartje voor de wedstrijd FC Volendam – Cambuur, en een heerlijke zak snoep. Na afloop van deze wedstrijd kregen alle deelnemers aan de Fox Jacht een FC Volendam spaarpot.

Namens de Kidsclub danken wij de vrijwilligers die ons geholpen hebben met het begeleiden van de spellen bij de punten langs de route. Ook danken wij alle deelnemers voor jullie enthousiasme! BEDANKT!

Kruiswegwandeling door Volendam van 1 m...

Vanaf 1 maart t/m 17 april 2017 is het weer mogelijk om door Volendam de Kruiswegwandeling af te leggen. Wat is een kruisweg? Een kruisweg is een serie van 14 staties, die de lijdensweg van Jezus Christus…

ACTIE! Gratis seizoenkaart op de PÉ-Si...

De jeugd heeft de toekomst. Met medewerking van de Stichting Oók FC Volendam gaan we ons nóg meer focussen op de jeugd. Alle jeugd van 13 t/m 18 jaar mag namelijk voor de rest van het…