VIDEO Gouden Stier voor Ria Kramer & Jack Tuyp

04 mei 2012

De Gouden Stieren in de Jupiler League van het seizoen 2011-2012 zijn dondermiddag in Noordwijk uitgereikt. Zeer verrassend dit jaar was de nieuwe Gouden Stier voor de vrijwilliger van het jaar.

De nieuwe Stier in de Jupiler League werd dit jaar vergeven aan Ria Kramer (FC Volendam). Zij was daarmee de eerste vrouwelijke Gouden Stier winnares. De stier werd uitgereik door Z.K.H. Pieter-Chistiaan van Oranje. Ria Kramer verzorgt al jarenlang als vrijwilligster het eten bij trainingen in het spelershome, is gastvrouw in de bestuurskamer op wedstrijddagen en is daarnaast o.a. gastvrouw in het horecagedeelte van het Kras Stadion.

De Gouden Stier voor "Topscorer" - met een score van 20 goals - werd uitgereikt door oud Volendam trainer Stanley Menzo aan Jack Tuyp. Verder was onze nieuwe trainer Hans de Koning genomineerd voor "Beste Trainer" dit jaar en ontving hij reeds eerder de Bronzen Stier in de 4e periode.

Op de voorpagina de interviews van RTL en later een uitgebreide videoimpressie van FC Volendam TV op deze website. Ook op RTL7 kunt u vrijdag en/of maandag meer beelden zien van deze uitreiking tijdens de uitzendingen over de Jupiler League.

Foto's © Rob Lezer
   
klik voor alle foto's op de link's hierboven



Laatste nieuws