Jan Boskamp te gast in LOVE Sport Extra

18 mei 2016

Aanstaande woensdag om 18.00 uur is Jan Boskamp te gast bij Jack Muhren en Bert van de Poppe in hun radioprogramma LOVE Sport Extra.

Jan Boskamp (67) begon met voetballen bij RVV-HOV. Hij ging het betaalde voetbal in en voetbalde bij Feyenoord (9 seizoenen), Holland Sport (1 seizoen), RWDM (8 seizoenen) en Lierse SK in België (2 seizoenen). Daarna ging de geboren Rotterdammer het trainersvak in en trainde o.a. RSC Anderlecht, Beveren, Kortrijk, Standard Luik en Stoke City. Jan Boskamp zat als international bij de selectie in 1978 op het WK in Argentinië en kwam tot 2 interlands.

Jan Boskamp werd als spelers 3 keer landskampioen in Nederland en pakte 1 keer de KNVB-beker. In België werd hij 1 keer landskampioen. Als trainer werd hij in België 4 keer landskampioen en daarnaast pakte hij ook nog de Belgische beker. Ook in Georgië werd hij landskampioen. De in Relegem (België) woonachtige Rotterdammer is nu vooral bekend als voetbalanalist in België en hij schuift vaak aan bij Johan Derksen in het programma Voetbal Inside.

LOVE Sport Extra is nu ook te vinden op Facebook! Hier kunt u terecht voor het laatste nieuws omtrent het programma, foto’s van de bijzondere gasten en kunt u de uitzending terugluisteren via Uitzending Gemist.



Laatste nieuws