Jeugdspelers FC Volendam opgeroepen door KNVB

27 februari 2017

Afgelopen en aankomende week zijn er weer diverse spelers uitgenodigd door de KNVB. Vicente Besuijen (KNVB 016) heeft deelgenomen aan een groot toernooi in Portugal. De wedstrijden waren tegen Spanje, Duitsland en gastland Portugal. Hij kan terugkijken op een zeer geslaagde KNVB-activiteit.

Calvin Twigt en Jordy Dietz (KNVB 014) hebben een prima tweedaagse met de 014 in Delden gehad. Deze KNVB-activiteit is erop gericht om uit een groep van 40-50 spelers te komen tot een definitieve groep van 22 spelers. Deze uiteindelijke selectie speelt in april en mei wedstrijden tegen vertegenwoordigende elftallen van Tsjechië en Japan.

Joey Veerman (KNVB 019) heeft zich met een blessure moeten afmelden voor een tweedaagse bij de KNVB. Hij kan zich zodoende jammer genoeg niet meten met de andere toptalenten van Nederland. Dit gaat wel lukken voor Nathangelo Markelo (KNVB 018) die is uitgenodigd voor een tweedaagse stage op 27 & 28 februari op de Campus in Zeist. Dit ter voorbereiding op interlands die in maart gehouden worden tegen Tsjechië en Oostenrijk.
 



Laatste nieuws