Jeugdverslagen FC Volendam 1 juli 2017

05 juli 2017

Fortuna Wormerveer O14 – FC Volendam O13 (2-7)
Zaterdag was de tweede oefenwedstrijd van de pre-voorbereiding van de nieuwe FC Volendam O13 in Wormerveer, waar tevens bijna alle teams van Volendam aanwezig waren voor hun wedstrijd. Trainer Tamer had het team op verschillende plekken aangepast en spelers moesten op andere posities spelen dan ze gewend waren. Het was al snel raak. In de tweede minuut door Billy van Duijl, uit een voorzet van Nash Bijnoe, 0-1. In de 12e minuut werd het 0-2 door David Petrovic via een voorzet van Rugero Brashuis. De ruststand werd in de 27e minuut bereikt door wederom Billy van Duijl, 0-3 na een voorzet van Mauro Smit.

Na de rust waren er enige wisselingen, was de concentratie even weg en meteen werd het 1-3 in de 38e minuut.
Vanaf de 57e minuut was het FC Volendam dat scoorde; eerst weer Billy na een voorzet van David Petrovic en 1-5, de vierde treffer van Billy, via een voorzet van Mika van der Horst. In de 62e minuut een doelpunt van Joost van der Weijden, na een voorzet van Billy, 1-6, en in de 65e minuut een tegentreffer en daarna meteen de eindstand door David 2-7. Ondanks dat het nog niet helemaal naar wens van de trainer was, zullen we toch de positieve momenten meenemen naar de volgende wedstrijd.