Johan Derksen te gast in LOVE Voetbal Extra

21 september 2016

Woensdag 21 september om 18.00 uur is Johan Derksen te gast in L.O.V.E. Voetbal Extra.

Johan Derksen(67) begon met voetballen in zijn geboorteplaats bij de amateurs van SDOO in Heteren, daarna bij VV Nieuw Ruinen, VV Rolder Boys en daarna in het jeugd internaat van Go Ahead Eagles. Zijn betaald voetbal carrière begon hij bij Cambuur, de harde linksback werd in Friesland de Nobby Stiles van het Noorden genoemd, daarna voetbalde Johan Derksen nog bij BV Veendam, HFC Haarlem, SV Meppen en hij sloot zijn voetbal loopbaan af bij MVV. Terwijl hij nog voetballer was timmerde Derksen tevens aan de weg als journalist.

Hij was werkzaam voor de Noord-Ooster, de Winschoter Courant, het Haarlems Dagblad en het Nieuwsblad van het Noorden. In 1977 trad hij in vaste dienst van het weekblad Voetbal International, in September 2014 kwam er aan de samenwerking een einde na een conflict.
In oktober 2015 begint hij samen met zijn dochter Marieke en Michel van Egmond een eigen uitgeverij. Tevens is hij Iedere maandag en vrijdag samen met Wilfred Genee en René van der Gijp te zien in het programma Voetbal Inside bij RTL, waarmee ze in 2011 de Gouden Televizierring in de wacht sleepte, toen nog onder de naam Voetbal International.

Om 18.30uur……live surprise act

Presentatie: Jack Mühren en Bert van der Poppe
Techniek: Frans Winter

Herhaling: woensdag avond van 22.00uur tot 23.00uur

www.rtvlove.nl
Radio: Ether 106.6
Kabel: 89.0
TV kanaal 22+
TV Digitaal: kanaal 40
Zeevang: kanaal 41
 



Laatste nieuws