JSC Sport ondertekent sponsorcontract

31 augustus 2015

JSC Sport (www.jscsport.nl) heeft voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – VVV-Venlo een sponsorcontract ondertekend. Namens het bedrijf zette Ruud Jacobs zijn handtekening onder het éénjarige contract. Van FC Volendam waren vice voorzitter Henk Schoorl en directeur Wim Biesterveld aanwezig bij de ondertekening.

JSC Sport geeft de spelers van de selectie extra fysieke trainingen om zodoende hun kracht, coördinatievermogen, snelheid en balans te verbeteren.

JSC Sport is opgericht in 2001 door Ruud Jacobs. Omdat hij de jaren ervoor veel contact had met (top)sporters, merkte hij dat er steeds meer vraag kwam van deze groep naar individuele begeleiding. Mede door de ervaring op het gebied van sportfysiotherapie bij Charley Heus, werd Ruud ook steeds meer betrokken bij de revalidatie van (top)sporters en mensen die in een revalidatietraject na een operatie zitten. Ruud merkte dat mensen na een operatie een te korte begeleiding krijgen om te revalideren. Hij was van mening dat deze mensen veel baat hebben bij een vervolgbegeleiding waardoor de mensen sneller en doeltreffender zouden revalideren. Ruud besloot daarom zijn eigen organisatie te starten zodat hij zich kon richten op de begeleiding van deze mensen. In de jaren die daarop volgden zijn er veel mensen onder begeleiding geweest van Ruud of een andere trainer van JSC Sport. Tevens zijn er vele (top)sporters die de weg naar JSC Sport hebben gevonden. Ook verschillende BN-ers uit Volendam en omgeving worden regelmatig trainend met een JSC-personal trainer gesignaleerd.



Laatste nieuws