JSC Sport: Op zoek naar topvorm?

27 november 2014

In een aantal mooie beelden samengevat, ziet u hier een impressie van de wekelijkse fysieke trainingen van de selectiespelers van FC Volendam. Het doel van de extra trainingen die JSC Sport verzorgt is het verbeteren van de balans en de fysieke fitheid van de spelers. Hierdoor kunnen de spelers langere tijd een hoger wedstrijdniveau vasthouden.

Tijdens deze fysieke trainingen, die zowel buiten op het veld als binnen bij Sportcentrum Toptraining plaatsvinden, is er plezier beleving en strijdlust te zien bij de selectiespelers.

In het verlengde hiervan zullen JSC Sport en JSC Talent Academy in het voorjaar van 2015 een proefperiode van drie maanden organiseren voor een deel van de D1 en D2 van FC Volendam. Hiermee willen we ook de jeugdopleiding bewust maken van het nut van deze specifieke trainingen als aanvulling op de techniektrainingen.

Door de ervaringen van (top)spelers en jonge talenten die worden begeleid door JSC Sport en de JSC Talent Academy, weten we dat de extra fysieke trainingen een meerwaarde zijn voor voetballers van alle niveaus. Voor jonge talenten betekent dit een betere ontwikkeling van hun talenten. 

De extra fysieke trainingen zijn ook individueel aan te vragen. Tevens biedt de JSC Talent Academy wekelijkse trainingen aan de jeugd van 10 t/m 17 jaar in groepjes van 3-4 talenten.



Laatste nieuws