Leo Driessen te gast in laatste LOVE Sport Extra van dit seizoen

14 juni 2016

Aanstaande woensdag om 18.00 uur is Leo Driessen te gast bij Jack Muhren en Bert van der Poppe in hun radioprogramma LOVE Sport Extra.

Leo Driessen (60) volgde een opleiding aan de pedagogische academie en werkte in het onderwijs, maar voelde meer voor de journalistiek. In 1982 begon hij zijn omroepcarrière als medewerker van het sportprogramma Langs de Lijn. Hij werkte er als presentator en als voetbal- en wielerverslaggever. Incidenteel versloeg hij andere sporten; zo was hij ook te horen tijdens de Elfstedentocht van 1986.

Naast zijn werk voor de radio beoefende hij ook de geschreven sportjournalistiek, voor het dagblad Het Parool en het voetbalblad Elf. Via zijn werk voor Joop van den Ende rolde Driessen vervolgens ook in de muziekwereld. Hij schreef, samen met Han Kooreneef de tekst van ‘Dromen zijn bedrog’, de grote hit van Marco Borsato uit 1994. Daarna schreef hij nog meer teksten voor Borsato en ook voor Guus Meeuwis, Saskia & Serge Karin Bloemen en voor de CD Geef mij je lach van Jan Keizer uit 2007 schreef hij de tekst voor het lied Gouden Last.

Op dit moment werkt Driessen voor RTL en Fox Sports en hij is elke zaterdagmorgen in het radioprogramma Sportclub 1890 te horen bij RTVNH.

Het team van LOVE Sport Extra wenst u alvast een prettige vakantie. We zijn weer terug op woensdag 3 augustus!
 



Laatste nieuws