Nuttige oefenwedstrijd tegen Ajax

03 september 2015

FC Volendam heeft een zeer nuttige oefenwedstrijd gespeeld tegen een selectie van Ajaxspelers, die geen interlandverplichtingen hadden. Voor de rust kwam FC Volendam op een 2-0 achterstand door twee scherp ingeschoten vrije trappen van Lasse Schöne. De eerste was al na één minuut. FC Volendam bood uitstekend tegenstand, maar was aanvankelijk niet bij machte het tij te keren. Na de rust ging dat een stuk beter. Kevin van Kippersluis bracht FC Volendam met een fraai doelpunt dichterbij, maar de meer dan verdiende gelijkmaker wilde niet vallen. Voor de technische staf was dit onderonsje met de Amsterdamse buren een welkome opstap naar de hervatting van de competitie op 11 september thuis tegen Jong PSV.