Prijor: “Erg tevreden met mijn debuut”

27 februari 2015

Door: Jessica Westdijk

FC Volendam boekte vrijdagavond een belangrijke 3-2 overwinning op FC Emmen en deed dat met een debutant in de basis. Door de schorsingen van Sofian Akouili en Ties Evers mocht Denzel Prijor voor het eerst zijn opwachting maken. Pas donderdag hoorde hij dat hij zou spelen: “Het spookte wel de hele week door mijn hoofd, omdat ik wist dat Akouili en Evers geschorst waren, maar ik hoorde het donderdag pas”, vertelde hij na afloop van de wedstrijd.

“Van tevoren was ik erg zenuwachtig, ook toen ik het veld op kwam. Ik begon een beetje rustig aan, maar daarna ging het steeds meer vanzelf en kon ik ook wat meer meekomen in de aanval”, blikt Prijor terug op de wedstrijd. “Ik maakte twee kleine slippertjes, maar verder ben ik erg tevreden met hoe het is gegaan. En het is natuurlijk helemaal mooi dat we deze wedstrijd in de laatste minuut zelfs nog winnen.”

“Eigenlijk had ik er al niet meer op gerekend om dit seizoen nog mijn debuut te maken”, bekent hij. Met Akouili en Evers heeft hij twee prima concurrenten voor zich. “Maar zo zie je maar, het kan hard gaan in de voetballerij. Natuurlijk hoop ik nu op meer wedstrijden, daar hoopt elke profvoetballer op”, besluit hij.



Laatste nieuws