Reünie (G)Oud Volendam 1989-1993

20 april 2015

Op uitnodiging van het bestuur waren afgelopen vrijdag de (g)ouden spelers uit de jaren 1989-1993 uitgenodigd voor een gezellige ‘onder ons’, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Enthousiast werd hier door 22 mannen op gereageerd. Om half 7 werden ze hartelijk welkom geheten in de Businessclub en uitgenodigd voor het heerlijke warm- en koud buffet en een bijbehorend slokje. Namens de club was André Stuijt hun gastheer, één van de spelers uit die tijd.

André: “Op deze reünie kwam de bevlogenheid van die mooie tijd terug, zowel in de hartelijke begroetingen als in de fantastische verhalen. Zo bij elkaar zittend op de tribune beseften we allemaal dat we ook vele jaren door de ‘beste stuurlui’ beoordeeld zijn, maar ook kwam de trots naar boven dat we in onze jaren (1989-1993) in de middenmoot hebben gestaan van een Eredivisie-tijdsvak waarin het Nederlands voetbal Europees gezien nog aanzien had (EK’88, Europa Cup). Het was een geweldige avond. FC Volendam, bedankt voor de gastvrijheid!”

De club organiseert ook in het nieuwe seizoen weer teamreünies. Hiervoor worden (g)oud-spelers persoonlijk uitgenodigd.



Staand van links naar rechts:
Nico Zwarthoed, René Binken, Eric Steltenpool, Wim Kras, Fabian de Freitas, Danny den Ouden, Edwin van Holten, Alex Pastoor, Jack Tol en Elroy Kromheer.
Gehurkt van links naar rechts: Arie Obdam, Edwin Keizer, Jaap Schilder, Hans Bakker, Robert Molenaar, André Stuijt, Edward Burleson en Jaap Meijer.
Op de foto ontbreken Edwin Zoetebier, Pascal Jongsma, Jeffrey Kooistra en Gerald Röben.
 



Laatste nieuws