Scholenactie gewonnen door Clusius College Purmerend

21 maart 2017

De weken voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – SC Cambuur hadden alle middelbare scholieren uit Purmerend, Hoorn, Edam, Volendam en Monnickendam de mogelijkheid deel te nemen aan onze unieke Scholenactie! Niet alleen konden leerlingen (met ouders/begeleiders) en docenten gratis tickets bestellen voor deze zondagmiddagwedstrijd, de school die de meeste FC Volendam-supporters verzorgd won bovendien een heuse skybox voor de wedstrijd op tweede paasdag.

Meer dan 150 aanmeldingen zorgden mede voor een goed gevulde Jaap Jonk Tribune en aanwas van potentiële nieuwe FC Volendam-supporters.

Uiteindelijk zorgde het Clusius College uit Purmerend met ruim 40 scholieren en docenten voor het, in verhouding, hoogste aantal Scholenactie-deelnemers. Zij zijn daarmee winnaar geworden van het VIP-arrangement in een skybox tijdens FC Volendam – Achilles ’29 op maandag 17 april!

Al met al kijken we terug op een succesvolle actie en mede door dit soort initiatieven gaan we in de toekomst voor goed gevulde tribunes met jeugdige toeschouwers.



Laatste nieuws