Scoor een gesigneerde bal van je favoriete voetbalclub

10 december 2009

Online voetbalveiling voor het goede doel

Voetbalfans hebben de komende maanden de unieke kans om een gesigneerde voetbal van hun favoriete club te bemachtigen op www.scooreenbal.nl. De gehele opbrengst van deze online veiling gaat naar het goede doel SOS-Kinderdorpen.

Nu kun je als voetballiefhebber bieden op een voetbal met handtekeningen van de spelers van FC Volendam. De afgelopen maanden heeft SOS-Kinderdorpen diverse clubs gevraagd om een gesigneerde bal. De spelers hebben enthousiast hieraan meegewerkt en hun handtekening gezet. Via een online veiling op de website www.scooreenbal.nl kun je tot 20 december 2009 bieden. Degene die het hoogste bod uitbrengt, krijgt de voetbal met de handtekeningen van FC Volendam. Het is dus een echte online veiling, waarbij je op gesigneerde bal van jouw favoriete elftal kunt bieden.

Goed doel
De actie ‘Scoor een bal’ is georganiseerd voor SOS-Kinderdorpen, een ontwikkelingsorganisatie die wereldwijd zorgt voor de opvang van weeskinderen. Dit wordt gedaan op een unieke manier, door ze weer in een gezinssituatie op te laten groeien met een eigen moeder en broertjes en zusjes. De opbrengst van de online veiling komt geheel ten goede aan voeding, kleding, medische zorg, schoolgeld en alle verdere kosten die een SOS-gezin maakt. Om geld in te zamelen organiseert SOS-Kinderdorpen jaarlijks verschillende acties. Ook zijn er ambassadeurs actief die SOS-Kinderdorpen bekendheid geven, zoals Jan Smit, Ruud van Nistelrooy en Hans van Breukelen.

Uniek cadeau
Ben je zelf geen voetbalfanaat, maar is je zoon, dochter, vader of vriendin wel een echte fan, dan kun je via de actie ‘Scoor een bal’een uniek kerstcadeau bemachtigen. Met een gesigneerde voetbal maak je niet alleen een familielid of vriend blij, maar help je meteen de weeskinderen van SOS-kinderdorpen. Als dat geen mooie kerstgedachte is....



Laatste nieuws