Shirtreclame voor Van Keulen bij FC Volendam

29 juli 2011

Met Van Keulen Hout en Bouwmaterialen heeft FC Volendam een nieuwe topsponsor aan zich verbonden.

Van Keulen Hout en Bouwmaterialen (www.van-keulen.nl) begon in 1909 en is in de loop der tijd uitgegroeid tot de grootste bouwleverancier in Amsterdam en omstreken. Het bedrijf is sinds dit jaar gevestigd in een gloednieuw pand aan de tt. Vasumweg in Amsterdam. Van Keulen Hout en Bouwmaterialen is een groothandel in hout, bouwmaterialen, bouwstoffen, bouwchemie en logistieke diensten. Van Keulen verkoopt vrijwel alles wat men nodig kan hebben bij de (ver)bouw van woon- of bedrijfsruimte: diverse soorten steenmateriaal, dakpannen, systeemvloeren, bevestigingsmaterialen, deuren, kozijnen, trappen, verf, elektra enzovoorts. Voor iedere fase in de bouw kan men voor materiaal bij Van Keulen terecht. Van Keulen is er voor de bedrijven, maar ook voor de particulieren.

Van Keulen is trots op de overeenkomst: “Het is voor ons een eer om op het mooie FC Volendam shirt te staan. Van Keulen is een unieke organisatie, net zoals FC Volendam een unieke voetbalclub is. Onze samenwerking is daarom in alle opzichten een perfecte één-twee. Wij hebben alle vertrouwen in het komende seizoen!”

Van Keulen zal komend seizoen op de rechterzijde van het shirt van FC Volendam prijken. Van Keulen wordt daarmee naast Votown Allstars, Klaas Puul Garnalen, Desko Kantoormeubelen en Kras Recycling het vijfde bedrijf dat op het shirt van FC Volendam wordt vermeld.



Laatste nieuws