Tom van Hulsen te gast in LOVE Sport Extra

10 mei 2016

Aanstaande woensdag om 18.00 uur is Tom van Hulsen te gast bij Jack Muhren en Bert van de Poppe in hun radioprogramma LOVE Sport Extra.

Tom van Hulsen (51) groeide op in Kudelstaart (gemeente Aalsmeer), daar voetbalde hij jarenlang bij RKEDES waar hij de bijnaam Tomario verwierf. Hij volgde de school voor de Journalistiek in Utrecht en werkte vervolgens als sportredacteur bij de Aalmeerder Courant, de Uithoornse Courant en De Ronde Vener voordat hij in 1990 aan de slag ging als eindredacteur sport bij De Krant op Zondag van Pieter Storms.

In 1992 belandde hij bij Voetbal International waar hij coördinator van de buitenlandredactie, Chef nieuwsdienst, Chef eindredactie en adjunct hoofdredacteur was voordat hij in 2013 de opvolger werd van Johan Derksen als hoofdredacteur.

Op 1 december vertrok Tom van Hulsen bij VI na een verschil van inzicht over de te volgen koers en begon hij voor zichzelf als freelance voetbal journalist met als specialiteit het Engelse voetbal. In 2013 verscheen het boek Kick & Rush en deze maand verschijnt het boek ‘Het geheim van Ipswich’ met prachtige verhalen en anekdotes van Arnold Mühren en Frans Thijssen, geschreven door Tom van Hulsen.

Om 18.30 uur gaan we wederom bellen met de trainer van FC Volendam, Robert Molenaar.

LOVE Sport Extra is nu ook te vinden op Facebook! Hier kunt u terecht voor het laatste nieuws omtrent het programma, foto’s van de bijzondere gasten en kunt u de uitzending terugluisteren via Uitzending Gemist.



Laatste nieuws