Trainingskamp in Garderen (dag 4)

15 juli 2016

Donderdag stonden er wederom twee trainingen op het programma. De benen beginnen stram te worden en de vele arbeid die geleverd wordt begint zijn tol te eisen bij een enkeling. In de partij en positiespelen wordt toch een hoger niveau gehaald als aan het begin van de week. Spelers en staf zijn druk bezig met het inslijpen van de speelwijze bij balbezit en balverlies. Dit gekoppeld aan het oefenen van de spelhervattingen zorgt er voor dat alle facetten weer aan bod komen.

Het weer is prima, niet te warm een beetje regen af en toe dus een goede temperatuur om hard te kunnen werken op een uitstekend veld.
Spelers duiken tussendoor in een ijsbad, hun bed of dompelen zich even in het zwembad. Voor de middag werd eenieder verplicht tot rusten om zo weer fris aan de start te verschijnen voor de tweede training.

In de avonduren werd er o.l.v. Kees Kwakman een quiz georganiseerd. Het gemis van Berry Smit was meteen zichtbaar. De kritiek op de uitslag was niet van de lucht en de licht geprikkelde Kees heeft alle trucen uit de kast moeten halen om deze avond tot een goed einde te leiden. Winnaars van de avond waren Rafik El Hamdi, Marco Tol, Andre Dooijeweerd en Mitchell Michaelis. Diverse spelers waren slachtoffer van de voetbalhumor van hun collega. Zo kwamen Kevin van Kippersluis en Gyliano van Velzen zich melden bij de trainer Robert Molenaar voor een individueel gesprek en stond Kevin Owusu Asare zenuwachtig te wachten op een gesprek met technisch manager Misha Salden. Rond 23:00 uur werden de oogjes dicht gedaan.



Laatste nieuws