Trainingskamp Vaals - Dag 2

09 juli 2014

Na de eerste dag met fantastisch weer was er een aantal spelers en stafleden dat een verzoek indiende om het trainingsveld te laten sproeien. Ze werden voor de dinsdag op hun wenken bediend.

Na het ontbijt om 8:30 uur werd er door de stromende regen naar het complex gefietst. Spelers waren al doorweekt bij aankomst maar om te trainen waren het ideale omstandigheden. De ochtendtraining bestond uit de warming up, pass en trap vorm gecombineerd met afronden en partijen 6 tegen 6.

Na de lunch is er 's middags (16:00 uur) weer getraind. Diverse spelers kregen een apart programma om zodoende de belasting optimaal voor iedereen te kunnen verdelen. Helaas waren er wisselende verbeteringen te zien bij de herstellende spelers. Tom Overtoom maakt wel licht wat vordering en ook Johan Keizer maakt stapjes. Jammer genoeg gaat het Danny Tol, na zijn blessure uit het vorige seizoen meegenomen, op dit moment nog niet naar wens qua fitheid. Ook telt nu dat iedere gemiste training betekent dat je de nodige arbeid mist en de achterstand telkens groter wordt.
Er wordt hard getraind door de gehele groep en zo af en toe moet een speler die die belasting niet gewend is even tot rust gemaand worden. Sommige spelers komen van twee keer  trainen in de week naar op dit moment 7 à 8 keer in de week.

Het eten is goed in het hotel, hier maken de spelers dan ook ruim gebruik van het gevarieerde aanbod. In de avond heeft de staf wederom diverse individuele gesprekken gevoerd en aansluitend is er natuurlijk door iedereen gekeken naar de wedstrijd Brazilie - Duitsland. 



Laatste nieuws