Trainingskamp Vaals - Dag 4

11 juli 2014

The day after.

Na de deceptie van woensdagavond, het verlies van het Nederlands elftal, werden donderdag de wonden gelikt. Hier in Vaals was dat gevoel dubbel, want ook het hotel was getroffen door een hoeveelheid water. De vele regen in combinatie met het niet goed werken van een sluis zorgden voor enorme wateroverlast woensdagavond. Zo erg dat de parkeerplaats met auto’s, maar ook de lobby van het hotel en alle kamers op de begane grond tot kniehoogte onder water stonden. Ook Erik Heijblok moest zijn spullen pakken en het hogerop zoeken. Door de regenval van woensdagavond werd de wedstrijd tegen Wijlre verplaatst naar donderdag en speelden we om 19:00 uur tegen v.v. Wijlre op de velden van FC Gulpen.

Zodoende was er een aangepast dagprogramma voor de groep. Het ochtendprogramma bleef staan zoals gepland, maar in de middag werd er alleen getraind door de spelers die ’s avonds niet tot de wedstrijdselectie behoorden. De andere spelers trainden wel. Dit keer werden de keepers flink onder vuur genomen bij de diverse afrondvormen.

De geblesseerde spelers (Danny Tol, Johan Keizer, Bowedee Burleson en Carlos Groen) hebben in de middag de traditionele 'selfie' gemaakt bij het Drielanden punt. Dit punt werd bereikt door op de mountainbike de Vaalserberg te beklimmen. Carlos Groen eindigde als eerste boven op de berg. De bezemwagen was voor onze Volendammers Danny Tol en Jophan Keizer. De spelers die de wedstrijd gespeeld hebben,  hebben hier hun arbeid kunnen leveren. Het werd uiteindelijk een ruime uitslag. Bij aankomst in het hotel konden ze hun kamergenoten opzoeken en zal menig speler ongetwijfeld vroeg onder de dekens zijn gedoken.



Laatste nieuws