Veel voetbal bij FC Volendam

13 sep 2017

FC Volendam heeft een vrijwel fitte selectie voor komende vrijdag in Sittard. De blessures van Nick Zeijlmans en Rafik El Hamdi zitten in de laatste fase. Op dit moment worden ze klaargestoomd voor de groepstraining door Milou Schooneman (fysio) en Peter Visser (hersteltrainer). Daarnaast hebben alle spelers hun jaarlijkse verplichte sport medische onderzoek (SMO) gehad. De intense manier van begeleiding zal dit seizoen ongetwijfeld weer zijn waarde bewijzen. 

Komende week speelt er weer veel in en rond Volendam. Het eerste elftal speelt a.s. dinsdag 19 september om 19:45 uur tegen Quick Boys voor de KNVB beker en de vrijdag daarna komt de Graafschap op bezoek in het Kras Stadion.  

Zaterdag zijn er om 12:00 uur twee mooie wedstrijden te bekijken in het Kras Stadion. Onder 16 speelt dan tegen PSV en onder 15 tegen ADO Den Haag op veld 2. FC Volendam voelt zich de koning te rijk, dat het op slechts twee velden, negen elftallen op hoog niveau kan laten sporten.

Om half drie speelt Jong Volendam tegen DOVO, de ploeg van oud Volendam trainer Gert Kruys.  Lees verder >>>

Jouw FC Volendam-seizoenkaart als Voord...

Ben jij al in het bezit van een seizoenkaart voor het aankomende voetbaljaar 2017/’18? Weet dan dat je een uitstekende investering hebt gedaan! Niet alleen verschaft de seizoenkaart 19 thuiswedstrijden…

Meld je aan voor de FC Volendam Nieuwsb...

Meld je nu aan voor ‘Oranjepost’! Voor iedere thuiswedstrijd van FC Volendam sturen wij de nieuwsbrief ‘Oranjepost’ naar supporters van de club. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen?…