Vicente Besuijen trefzeker tegen Duitsland U15

26 mei 2016

Vorige week heeft Vicente met het nationale team van 015 twee wedstrijden gespeeld tegen Duitsland. De eerste wedstrijd ging met 1-0 verloren tegen de fysiek sterkte Duitsers, de Nederlandse talenten hadden moeite met het fysieke en snelle spel van Duitsland. Vicente is rond de 50e minuut in het veld gekomen en heeft toen voornamelijk in de spits gespeeld.

De tweede wedstrijd werd met 1-2 gewonnen. Het elftal speelde uitstekende eerste helft waarbij er kansen gecreëerd werden via de eigen opbouw, alsmede via de omschakeling. Dit resulteerde in een 1-0 voorsprong voor Oranje. Na de rust kwamen de Duitsers sterk terug en maakten de gelijkmaker, Oranje kwam een aantal keer goed weg. Vlak voor tijd scoorde onze eigen Vicente de 1-2. Vicente speelde voornamelijk vanaf de rechterkant, het doelpunt maakte hij uiteindelijk om attent op te duiken bij de tweede paal vanaf de linkerkant.