Vrijwilligers jeugdopleiding (O14) gezocht!

25 jul 2017

Heb je affiniteit met FC Volendam en wil je graag bij deze prachtige betaald voetbalclub horen?
We zijn op zoek naar een teammanager voor onze O14 groep. De teammanager is op zaterdag aanwezig tijdens de wedstrijden en regelt alles rond het team, behalve de technische zaken.
De functie van teammanager is op een vrijwillige basis maar uiteraard kun je kosteloos naar het eerste team kijken en twee keer per jaar zal je uitgenodigd worden voor een feestavond. 

Ook is FC Volendam op zoek naar een assistent scheidsrechter. Ben je al scheidsrechter of lijkt dit je wat in de toekomst? Dan is dit een ideale functie om ervaring op te doen.
Je komt bij alle grote Nederlandse clubs en assisteert ambitieuze scheidsrechters. Ook deze functie is op een vrijwillige basis, precies zoals hierboven vermeld.

Voor aanmeldingen of meer info:

Stanley van Kesteren
Hoofdjeugdopleiding FC Volendam
stanley.vankesteren@fcvolendam.org 

Jouw FC Volendam-seizoenkaart als Voord...

Ben jij al in het bezit van een seizoenkaart voor het aankomende voetbaljaar 2017/’18? Weet dan dat je een uitstekende investering hebt gedaan! Niet alleen verschaft de seizoenkaart 19 thuiswedstrijden…

Meld je aan voor de FC Volendam Nieuwsb...

Meld je nu aan voor ‘Oranjepost’! Voor iedere thuiswedstrijd van FC Volendam sturen wij de nieuwsbrief ‘Oranjepost’ naar supporters van de club. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen?…