Podobrace breidt samenwerking weer uit en wordt shirtsponsor

26 juni 2023

Podobrace en FC Volendam hebben jarenlang al een mooie en unieke samenwerking. Net als de vorige seizoenen heeft Podobrace het partnership verder uitgebreid. Podobrace was al Premium Partner van FC Volendam, lid van het duurzaamheidsplatform Orange Circle en hoofdsponsor van Jong FC Volendam en Voetbal Volendam, maar is vanaf heden ook shirtsponsor van de hoofdmacht. Het logo van het bedrijf in de medische hulpmiddelen prijkt in het nieuwe seizoen op de mouw van het shirt.

'In voetsporen van opa's'

Eigenaar van Podobrace Bill Duin ziet het als een mooie vervolgstap in zijn passie voor FC Volendam. “Ik ben ongelooflijk trots dat ik hiermee weer verder kan bijdragen aan onze prachtige voetbalclub en dit prachtige dorp. Extra leuk is dat ik op deze manier ook weer verder in de voetsporen treed van mijn beide opa’s, Hein van Madoet en Dr. Duin, beidem oud-voorzitters en tribunehouders van de club. Zij hadden dit dan ook erg mooi gevonden. FC Volendam zal dan ook altijd kunnen rekenen op m'n onvoorwaardelijke steun en betrokkenheid en ook in de toekomst zal ik nog veel meer gaan investeren in deze prachtige club. Zo kunnen we echt die droom van Europees voetbal realiseren, want samen kunnen we écht alles en alles begint altijd met een droom.”

Commercieel directeur Jan-Bas Veltman ziet in Podobrace een partner voor de lange termijn. “Bill is een enthousiaste en belangrijke partner voor de club. Niet alleen qua sponsoring, maar ook de supporters kunnen altijd op hem bouwen. We zijn wederom ontzettend blij met deze extra sponsoring van Podobrace.”

Orange Circle

Orange Circle is het duurzaamheidsplatform van FC Volendam. Duurzame bedrijven kunnen zich aansluiten bij het platform. FC Volendam fungeert daarbinnen als verbinder en koppelt partners om tot succesvolle samenwerkingen te komen.

Tekst & foto's: FC Volendam



Laatste nieuws