Vacature: Gastvrouwen/-heren gezocht bij thuiswedstrijden

20 juli 2023

Er is geen plek in Volendam waar regelmatig zoveel mensen bij elkaar komen als in het Kras Stadion. Thuiswedstrijden van FC Volendam zijn zowel op de tribunes als in de lounges van het stadion een feest. Als gastvrouw en gastheer lever jij een belangrijke bijdrage aan een gastvrij ontvangst voor alle bezoekers, vooral voor onze zakelijke partners. Jij kunt hier deel van uit maken!

Jouw werktijden en positie als gastvrouw en gastheer

Tijdens elke thuiswedstrijd ontvangt FC Volendam in de lounges van het stadion de zakelijke partners. Dat doet het met een vast team vrijwilligers dat met elkaar Eredivisieniveau nastreeft op het gebied van hospitality. De club hecht veel waarde aan een zo gastvrij mogelijke beleving voor alle bezoekers. Daar hoort een vriendelijk ontvangst en een fijne routing richting de lounges en de zitplaats in het stadion bij. Je bent een visitekaartje voor de club en streeft ernaar de gasten een optimale wedstrijdervaring te laten beleven.

Kortom, jouw positie draait om:

  • Gasten verwelkomen en begeleiden naar diverse lounges, tribunes en zitplaatsen;

  • Gasten informeren over hun zakelijke faciliteiten en de weg wijzen door het hoofdgebouw;

Dit maakt jou een geschikte gastvrouw of gastheer

Gastvrijheid en klantvriendelijkheid stroomt door je aderen, dit zien we terug in je enthousiasme. Voor jou is de dag geslaagd wanneer onze gasten een ultieme ervaring hebben beleefd. Je bent dienstverlenend en representatief, waardoor we met ons hele team een eensluidende uitstaling hebben. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en weet je ook duidelijk en gastvrij, volgens de richtlijnen van de club uit te drukken. Je hebt een praktische instelling en denkt in mogelijkheden.

Interesse? Mail!

Zie jij jezelf al onderdeel zijn van het team van gastvrouwen en gastheren bij thuiswedstrijden van FC Volendam? Naast een gave omgeving waarin sfeer, professionaliteit en gedrevenheid centraal staat, ontvang je ook een vrijwilligersvergoeding en kun je gebruik maken van de andere leuke voordelen van het zijn van vrijwilliger bij FC Volendam. Interesse? Stuur dan een mail naar [email protected]. Voeg bij deze mail jouw cv en motivatie toe. Tot snel!



Laatste nieuws